call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-mailben: shuangying44858@163.com
Termék kategória
News
Haza > Hírek > Tartalom

Ipari alumínium-szulfát szerepe és hasznosítása

Könnyen oldódik vízben, alumínium-szulfát, tiszta kénsav sav nem bonthatja fel (együttélés), de a kénsav oldatot és a kénsav vízben oldott, így az oldhatósága alumínium-szulfát, a kénsav az oldhatósága alumínium-szulfát víz.

A szobahőmérséklet csapadék tartalmazó 18 molekulák, a kristálytiszta víz 18 víz alumínium-szulfát, több mint 18 víz alumínium-szulfát ipari termelés. Tartalmazó vízmentes alumínium-szulfát 51,3 %-os, még ha 100 ℃ autolízis (saját kristálytiszta vízben oldódó).

Nem könnyű az időjárás, és elveszíti a kristálytiszta víz, viszonylag stabil, fűtés lesz dehidratált, magas hőmérsékletű lesz lebontják alumínium-oxid és kén-oxidok. Melegített 770 ℃ kezdtek lebontják a timföld, a kén-trioxid, a kén-dioxid és a vízgőz. Jól oldódik vízben, savas és lúgos, etanolban nem oldódik. A vizes oldat, savas. Hidrolízis gyárt alumínium-hidroxid. A vizes oldat előállítására alapvető alumínium-szulfát hosszú ideig is forraljuk. Ipari termékek szürke, pikkelyes, szemcsés vagy masszív, alacsony vas só és világos zöld, és mert alacsony vas só oxidálódik, így a felület sárga. A nyers termék, egy fehér, finom, finom kristály. Nem mérgező, por serkentik a szemét.

Szerepe és hasznosítása

Papíripari ragasztó gyanta, viasz emulzió és más vegyületek a kicsapószer szennyvíztisztító egy pelyhesítő anyagként, de a habbal oltó, timsó, fehér alumínium alapanyagok gyártása olaj fehérítés, szagtalanító, néhány kábítószer-alapanyagok és így tovább. De is előállítása nagyobb ammónium timsó és mesterséges drágakövek. A termék nem több, mint 5mg/kg arzén tartalmának a víz kezelés derítőszer is használható.

(1) a papíripar használják, mint egy papír átméretezésre ügynök fokozására a papír víz, higanygőz;

2. a vízben oldott, hogy a vizet a kis részecskék és a természetes részecskék sűrített floc nagy darabokra, és így eltávolítja a víz, azt használják, mint a víz- és szennyvíz koagulálószerek;

3. használják, mint egy zavaros víz tisztító ügynök, is használják, mint egy kicsapószer, rögzítő ügynök, a töltelék, és így tovább. Használják kozmetikai izzadásgátló kozmetikai nyersanyagok (vérzéscsillapító);

4. a tűz ipar, szódabikarbóna, habzó ügynök áll habbal oltó tűzoltó ügynök;

5. elemzés reagensek, metsző, cserzőanyag-ügynök, decolorizer olaj, faanyagvédő termék;

6. albumin pasztőrözés stabilizátor (beleértve a folyékony vagy fagyasztott egész tojás fehérjét vagy tojássárgája);

7. használható alapanyagok gyártása mesterséges drágakövek és nagyobb ammónium timsó, más aluminátok;

8. a tüzelőanyag-ipar, a termelés a chrome sárga és tó festék egy kicsapószer, miközben a szerepe rögzítéséről és töltő ügynök.

Kezelés és tárolás

Művelet, megjegyzések: zárva művelet, helyi elszívó. Szereplők kifejezetten kell képezni, hogy szigorúan betartják a működési. Ajánlatos, hogy az üzemeltető önfelszívó szűrő porvédő maszkot viselnek, kémiai biztonsági szemüveges, viseljen toxics és viseljen gumikesztyűt. Ne porosodjon. Kerülni kell a antioxidáns. Kezelése könnyű be- és kirakodása, károsodásának megelőzése érdekében a csomagolás. Egy lék sürgősségi ellátást berendezésekkel felszerelt. Üres konténerek lehet ártalmas maradékanyagok.

Tárolási körülmények: Store, hűvös, jól szellőző raktárban. Van a tűz, hő. Kell külön-külön tárolja az antioxidáns, elkerülése vegyes tárolása. A tároló terület fel kell szerelni megfelelő anyagokat tartalmaznak kiömlött.


Lépjen kapcsolatba velünk
Address:Xiajiazhuang város, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kína
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.