call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-mailben: shuangying44858@163.com
Termék kategória
News
Haza > Hírek > Tartalom

Bevezetés a pazarló víz kezelési módszerek a sűrítő

Bevezetés a pazarló víz kezelési módszerek a sűrítő

Ásványok feldolgozása szennyvíz magában foglalja ásványok feldolgozása vízelvezető, ülepítő tó túlfolyó és az enyém vízelvezető. Vízelvezető folyamat vízelvezető általában szállítják a méreten aluli burgonya hígtrágyakezeléssel az ülepítő medence, a továbbiakban: méreten aluli burgonya víz; Ezért a dúsítása pazarló vízkezelés, néven is ismert, a méreten aluli burgonya víz kezelés.

A vízelvezető a sűrítő összetételének kapcsolódik, az összetétel, osztály és kiválasztási módszer az érc. Vízelvezető gyártása haladhatja meg a nemzeti ipari "három hulladékok" kibocsátási előírások a projekt: pH, szuszpendált szilárd anyagok, cianid, fluorid, -szulfidból, pazarló vízkezelés kémiai oxigén fogyasztás és nehézfém ionokat.

Szerint a szennyvíz a sűrítő szennyvizét foglalt, ez lehet osztani három: szilárd, cianid-tartalmú szennyvíz és szerves szennyvíz szerves vegyi anyagot tartalmazó szennyvizet tartalmazó felfüggesztették. Azonban részére a sűrítő, függetlenül attól, hogy nehéz, mágneses, Flotálási vegyi üzem szennyvíz tartalmaz számos az szuszpendált szilárd anyagot, és más szennyező anyagok a rendezési módszerek, érc fajták, mint például a flotációs növény vízelvezető tartalmazó szerves ásványi feldolgozás, ólom, cink, Volfrám, molibdén, arany növény tartalmazó cianid és egyéb anyagok.

Első, dúsító szennyvíz jellemzői és annak veszélyeiről

A fő szennyező anyagok a szennyvíz a nehézfém ionokat, ásványi flotációs különböző szerves és szervetlen Flotálási vegyi anyagok, beleértve a cianid rendkívül mérgező, cyanochrome és így tovább. Szennyvíz is tartalmaz oldhatatlan durva részecskék sokféle, és finom részecskék szétszórt szennyeződések. Érc szennyvíz gyakran tartalmaz nátrium, magnézium, kalcium és egyéb-szulfát, a klorid vagy a hidroxid. Pazarló vízkezelés a sav a dúsítása szennyvíz főleg a kén-tartalmú ásványok, amely által a levegő oxidációs vízzel keverve.

A szennyvíz szennyezoanyag elsősorban lebegő, savas és lúgos, nehézfémek és az arzén, fluorid, ásványi anyag feldolgozás, vegyszerek, vegyi oxigéndús anyagok és egyéb anyagok, mint a fenol, ammónium, olaj, foszfin és így tovább. Nehéz fémek mint a réz, ólom, cink, króm, higany, arzén-ionok és vegyületeik jól ismertek. A fő veszélyt az egyéb szennyező anyagok a következők:

(1) az ügyben felfüggesztett: vízben lebegő szilárd akkor fordulhat elő, mint például blokkolja a hal kopoltyú, érintő algák fotoszintézis beavatkozni a víz biológiai életkörülmények, ha az szuszpendált szilárd anyagok koncentrációja túl magas, is tehetnek a folyón ülepítő , az öntözés teszi a ha a vizet használják, mint egy élő víz, a talaj, a lebegő anyag egy anyag, amely teszi az embereket kényelmetlenül érzi magát, és az a fuvarozó, a baktériumok és vírusok, ami potenciálisan káros az emberi szervezetre. Még akkor is, ha nehézfém-vegyület a lebegő anyag jelen, ők mentesít a vízbe, bizonyos körülmények között (pH csepp, eltolódhat, pazarló vízkezelés szerves kelát koncentrációváltozást, stb.).

(2) xanthate:, xanthate, halvány sárga por, irritáló szag, könnyen lebontani, szagló szelep 0,005 mg / L. garnélarák és más garnélarák, a vízben, amely szennyezett a xanthate. A xanthate vízben oldódó és vízben, savas körülmények között különösen instabil. A lebomló anyag CS lehet egy kén szennyező anyag. A maximálisan megengedhető koncentrációban butil xanthate a felszín alatti víz ezért 0,005 mg/L, míg a nátrium-vajsav a volt Szovjetunió koncentrációjának 0,001 mg/L.

(3) a gyógyszer fekete: dihidroxi diszulfid-foszfát, mint a fő összetevő, beleértve a szennyező anyagok, beleértve a hangyasav, a foszforsav, a kén-krezol és a hidrogén-szulfid. A következő egy sötét barna olajos folyadék, kissé oldódik vízben, hidrogén-szulfid szag. Ez egyben a szennyező, fenol-, foszfor- és egyéb szennyezés forrása.

(4) a fenyő olaj: ez 2 # flotációs olaj, pazarló vízkezelés terpén alkohol fő összetevője. Sárga-barna olajos, átlátszó folyadék, vízben nem egy nem-mérgező ásványi anyagok feldolgozása, de gyanta íz, amely változásokat okozhat a víz felfogás teljesítmény. Mivel Fenyőolaj habképző,-a ' könnyű, egy kellemetlen habot termelni.

(5) cianidot: erősen mérgező anyagok az emberi testbe, az intézkedés alapján a gyomorsav volt hidrolizált a hidrogén-cianid, és szívódik fel a gyomorban, majd a vérbe. A hidrocián-sav a vérben a vas-ionok a citokróm-oxidáz köthetjük termelni oxidált magas vas sejt chromase acidase, elvesztve képes továbbítani az oxigén okoz szöveti hypoxia mérgezést okozhat. Azonban cianid távolítható el öntisztulásra a vízben, így ha ez a tulajdonság lehet hozzászokott meghosszabbít a tartózkodási idő dúsítása szennyvíz-, az ülepítő tartály, a kibocsátási szabvány lehet elérni.

(6) szulfid: Normál körülmények között, S, HS a vízben érinti az egészséget a víz savas körülmények között létrehozásához hidrogén-szulfid. Mikor a víz hidrogén-szulfid tartalma több, mint 0,5 mg/L, a hal toxikus hatások, és lehet tisztában a szaga a kibocsátás; Pazarló vízkezelés légköri hidrogén-szulfid szagló szelep l0mg / m. Ezenkívül alacsony koncentrációban CS, illékony, vízben, a légzés és a bőr az emberi test, a hosszú távú expozíció okozhat mérgezés, ami a neurológiai betegségek Charcote (széndioxid) szén-diszulfid hisztéria.

Másodszor pazarló víz kezelés általános elvei növény, sűrítő:

(1) kell, hogy teljes mértékben a méreten aluli burgonya tisztázása és a természetes tisztító.

(2) Ha a természetes csapadék nem felel meg a kibocsátási előírások, derítőszer, kémiai vagy más módszerek kell fordítani.

(3) Ha szeretné használni a kémiai kezelés, helyénvaló a gyógyszeripari ügynök használatára. Ha nem viseli, a szennyeződés-helyzettől függően több kábítószer, pazarló vízkezelés, de a típusú gyógyszer nem kell túl sok.

(4) a vegyi anyagok használatából kell, nem mérgező, alacsony toxicitás, a nagy hatékonyságú vagy a fényszennyezés, alacsony árak és könnyű megszerezni a gyógyszeripar. A leggyakrabban használt sűrítő ügynök pazarló vízkezelés az mész.

(5) kell elemezni, és tanult a szennyvíz, a használata különböző jellege, összetétele, hogy hulladék kezelési hulladék, átfogó kezelése.


Lépjen kapcsolatba velünk
Address:Xiajiazhuang város, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kína
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.