call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-mailben: shuangying44858@163.com
Termék kategória
News
Haza > Hírek > Tartalom

Papír gyártása az egyik, hogy erősen szabályozott, az objektum felszínén

Papírgyártás olyan vegyi keveréket, szilárdan az objektum felületét borítja, védett, díszített, jellegzetes és az egyéb speciális. Kína Festékipar hitelesebb "festék"technológia"egy könyv, amely meghatározása szerint:"felületkezelés az anyag, ez az anyag is használható különböző építési folyamatba bevont a felszínen, az objektum, erős tapadású, és bizonyos kialakulását ereje, az a film, ismert, mint a bevonat, néven is ismert film festék, vagy bevonat kialakulása folyamatos.

Felületkezelés általában film-képző anyagok, töltelékek (pigmentek), oldószerek, adalékanyagok és egyéb négy elemből áll. Attól függően, hogy a teljesítménykövetelményeknek, néha a hozzávalókat meg fog változni, mint a lakkot anélkül, pigmentek por bevonatok lehet nincs oldószer.

Tartozó szerves kémiai polimer anyagok, a bevonat kialakulását a típusú polimer vegyület tartozik. A modern kémiai termékek osztályozása szerint festék bevonatok a finom vegyszerek. Modern festék bevonatok egyre egy sokoldalú mérnöki anyag- és a vegyipar fontos ágazat.

A rövid története a festék bevonatok

Papírgyártás szerves vagy szervetlen anyagok díszíteni, és védi elemek keveréke. A származási papír gyártása nem meggyőző. BC 6000 évvel, Kína már használt szervetlen vegyület, és a szerves pigmentek vegyes pörkölés festék javítani kell. I. e. 1500-ban a francia és a spanyol barlangokban, festék bevonatok használták festés és díszítés. I. e. 1500-ban az egyiptomiak például indigo színezékek felhasználásának és a két kék és piros festék, de ez a festék még mindig igen hiányos. A 18. században, fejlesztése és hasznosítása, lenmagolaj és cink-oxid, Festékipar bevonatok gyors fejlődése miatt.

A huszadik század, a festék bevonat folyamat volt a fő fejlesztési, van egy nagyobb tapadást, magasabb gloss, gyulladásgátló, korrózióállóság és termikus stabilitás, a különböző színű papír gyártási festék elején legtöbb a növényi olaj, mint a fő nyersanyag, az úgynevezett "Papír gyártása", mint a egészség, az eredeti eco-főtt tung olaj. Attól, hogy raw materials a festék termékek, vagy a modern fejlődés szintetikus kémiai termékek, nyersanyagok, termékek, mint a hagyományos természetes anyagok szerves kémiai polimer anyagok, a bevonat kialakulását olyan polimer vegyület. Szerint a modern kémiai termékek osztályozása festék a finom vegyszerek. Modern karosszéria bevonata egyre mérnöki anyag, fontos az ipar a vegyiparban.


Lépjen kapcsolatba velünk
Address:Xiajiazhuang város, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kína
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.