call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-mailben: shuangying44858@163.com
Termék kategória
News
Haza > Hírek > Tartalom

Ipari alumínium-szulfát, papírgyártó és előkészítésében játszott szerepének

Ipari alumínium-szulfát, papírgyártó és előkészítésében játszott szerepének

Méretre általánosan használt ipari alumínium-szulfát, (más néven timsó vagy bauxit) egy kicsapószer, a fő kémiai összetétele 14 ~ 18 kristálytiszta víz, ipari alumínium-szulfát, 14-15 % Al2O3-tartalma. Ipari alumínium-szulfát könnyen oldódik, az oldat savas, maró hatású. Bauxit tartalmaz szennyeződéseket nem kell túl sok, különösen a vas só nem lehet túl magas, ellenkező esetben gyanta gumi, festék kémiai hatás, a színes papír érintő.

A bauxit minősége: alumina összeg több mint 15,7 %-kal, a vas-oxid tartalom kevesebb, mint 0,7 %-os, vízben oldhatatlan tartalma kevesebb, mint 0,3 %, szabad, szabad kénsavat.

Bauxit a papírra, így nagy szerepet, mindenekelőtt annak szükségességét, hogy méretre, míg is elégedett papír egyéb követelményeinek. Bauxit oldat savas, összead több bauxit közvetlenül befolyásolja az Internet pH változását a hígtrágya. Bár a könyv most a semleges, vagy lúgos módosítása, ipari alumínium-szulfát, de bauxit a könyv szerepe nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Az eredmények azt mutatják, hogy a potenciális δ vezérelhető az interneten, amely hatékonyan javítja a víz filtrációs ráta és a visszatartási arány az Internet hígtrágya, és hatékonyan ellenőrizni a gyanta akadály talkum pH értékét. Megfelelő növekedése az bauxit, hogy csökkenti a pH-értékét a hígtrágya, de is hatékonyan csökkentheti a tapadás a cellulóz és a nyomásnak, nyomja meg a papír tekercs. Általában kifejezett egy présel papír gyapjú hosszú ideig, lehet növelni a bauxit. Bauxit irányítani összegének megfelelően, ha az összeg a túl sok, nem csak okoz hulladék, de is, hogy a papír éles. És korrózióvédő papír gépalkatrészek és háló, takaró veszteség. Ezért bauxit összege általában ellenőrzött ellenőrzésével, hogy a pH-t 5,5 közötti 4.7.

A bauxit feloldására módszer forró feloldására, és hideg feloldására. Az előbbi fűtött melegítéssel, hogy felgyorsítja a feloszlatását alumina; Ez a ciklus a timföld, hogy gyorsítsa fel a diffúzió és a feloszlás vizes oldatban. Összehasonlítva a forró olvadék módszerrel, a megoldás már gőz mentése és javítása, a környezet, a jelen találmány előnyeit, és a jobban oldódó módszer.

1) módszer hideg megoldás

Olvasztó berendezések főleg hideg feloldódott tartály, keringő és középső tartályát. Felbomlás tartály alsó kúpos, magas tartalmazó szűrő, a felső része a tartály a forgalomban a csőbe. Oldott oldatot a szűrőn keresztül a középső tartályba lemez, és majd elküldi vissza a helyreállítási tank által a Keringető szivattyú. Feloszlatását a művelet módszer: először az oldott tank hozzáadásával egy bizonyos mennyiségű víz, ipari alumínium-szulfát, a nyitott, a öt szivattyú, majd a folyamat szükséges egy bizonyos mennyiségű bauxit (az ipari alumínium-szulfát), egy bizonyos idő után idő, ellenőrizze, hogy az oldott, feloldandó koncentrációjának meghatározására, és újra beállítani a folyamat igények kielégítésére, és végül megáll a ciklus, a folyadék küldött a tároló medence.

2) forró olvadék módszerrel

Termikus oldódás a általában nem kell egy hagyományos módszer feloldódott, főleg alkalmazandó, a kis növényeket, Keringető szivattyú, a művelet módszer: első bauxit a tartályba, adjunk hozzá megfelelő víz (körülbelül a összeg-ból bauxit 18 ~ 20-szor), majd keresztül közvetlenül a gőz, forró (lehetőleg a keverés). 20-30 perc után amíg az oldat teljesen átlátszó, hogy állítsa le a gőz volt, hagyjuk állni még mindig tiszta, lehűtjük 35 ℃, és így tovább, és majd le kell szűrni a tárolótartállyal.

A timföld oldat koncentrációjának van körülbelül 2 hogy 3", és a speciális gravitációs 1.02 a 1.03, amely körülbelül 6-8 g/l Al2O3.

A bauxit gyanta, valamint a termelés, a víz mennyisége függ. Általában a összeg gyanta 2-3 alkalommal. Mint a víz keménysége, ipari alumínium-szulfát, nem csak, hogy növelje a bauxit összegét, és a lehető legjobban kihasználják savas bauxit. Ezért a tényleges termelés, bauxit mennyiségű néha elérte a gyanta mennyisége 4-5-ször.


Lépjen kapcsolatba velünk
Address:Xiajiazhuang város, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kína
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.