call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-mailben: shuangying44858@163.com
Termék kategória
News
Haza > Hírek > Tartalom

Ipari alumínium-szulfát használható?

Ipari alumínium-szulfát egy fehér orthorhombic kristály por, de hosszú ideig nem lesz sárga eset, akkor ha-a ' sárga lehet még használni? A következő a válaszol-hoz ez.

Először is, a sárga okai

A vas vas ki vannak téve a levegő és a vizes oldat nagyobb valószínűséggel megsárgul. Ez annak köszönhető, hogy az expozíció, a zöld timsó a levegőben az időjárás viszontagságainak, vas-szulfát-a vas a reduktív, a levegővel érintkezzen a levegő könnyen oxigén vagy egyéb oxidáló anyagok oxidálódik vas (III)-szulfát. A molekuláris képlet, a eredeti kétértékű vas megváltoztatása trivalens vas. A színe is megváltozik az eredeti kék / zöld, sárga vagy barna. Különösen a nedves és párás az oxidációs ráta fel fog gyorsulni, inkább termelni sárguló jelenség. A növekedés mértéke oxidáció, lassan képező egy blokk, mint a kő, mint a kő.

Az oxidált ipari alumínium-szulfát használnak öntözés a növény nem termel káros hatások, de a hatás jóval kevesebb, mint a romlás előtt. Mivel a növény is szívódik fel a vas ionok, és ebben az időben a legtöbb a vas ionok oxidálódik, trivalens vas ionok a, nem könnyen felszívódik, a növények. De ha szennyvíz kezelés ebben az esetben vagy véralvadási célokra használják, majd a vas és a vas (III) vas véralvadási hatása nem nagy a különbség, a vas (III) vas színtelenítés hatása nem lesz visszaad.

Második, hogy megakadályozzák a sárga módszer

Javítása a csomagolás pecsét csökkenti a kapcsolatot a levegő és száraz helyen helyezze. Folyékony termék, köröm-, vas-, vaspor a jelenlegi használat, vagy a megoldás ajánlott. Szintén nem hozott lúgos vegyi anyagok a lúgos műtrágyák, vegyi oxidánsok és ipari alumínium-szulfát elhelyezett együtt vagy véralvadási előkészítése,-a ' gyenge sav, akarat visszahat-val a veszteség hatása lúgos vegyi anyagok vezethet.


Lépjen kapcsolatba velünk
Address:Xiajiazhuang város, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kína
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.